«Εάν, κατευθυνόμενος προς τον στόχο σου, θα σταματάς κάθε φορά, για να ρίξεις πέτρες σε κάθε σκύλο, που σε γαβγίζει, ποτέ δεν θα φτάσεις στον προορισμό σου» Φιόντορ ΝτοστογιέφσκιΙερές Ακολουθίες του μήνα
Αρχική » Δραστηριότητες » Παλαιότερες Δραστηριότητες

 

 Παλαιότερες Ενοριακές Δραστηριότητες.

 

AΓΡΥΠΝΙΑ για την εορτή της ΥΠΑΠΑΝΤΗΣ 

 

    Την Δευτέρα 1η Φεβρουαρίου 2010 από 8.00 μ.μ έως 12.30 ν.θα τελέσουμε Αγρυπνία για την Εορτή της Υπαπαντής του Σωτήρα μας και θα προσευχηθούμε ιδιαιτέρως  για τις Μητέρες  που εορτάζουν την ημέρα αυτή

 

 

Mετά το Άγιο Δωδεκαήμερο...

Σας ευχόμαστε Χρόνια πολλά, Καλή Χρονιά και ο Θεός να  χαρίζει την Αγάπη Του και την Ειρήνη Του, σε Εσάς και στις οικογένειες Σας.

            Αφού εορτάσαμε το Άγιο Δωδεκαήμερο ξεκινούμε και πάλι τις Πνευματικές μας Συνάξεις, στις οποίες ευχόμαστε  και ελπίζουμε να συμμετέχετε με αγάπη και συνέπεια, αφού ότι γίνεται στην Ενορία μας γίνεται για το καλό όλων.

Σας πληροφορούμε λοιπόν ότι:

● Την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010 στις 5.00 μ.μ θα ψαλλεί η Παράκλησις στον Άγιο μας ,θα ευλογήσουμε την Αγιοβασιλόπιττα και θα δούμε στο Ενοριακό μας Κέντρο το DVD με τίτλο: «Η Παναγία στην Τήνο». Εννοείτε ότι από την Τετάρτη αυτή ξεκινούμε και πάλι το Εσπερινό Κήρυγμα, με θέμα: «Τις Διδαχές του Αγίου ΠατροΚοσμά  του Αιτωλού».

● Την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010 στις 14.00 θα επισκεφθούμε το Εκκλησιαστικό Γηροκομείο μας στην Λιβαδειά , θα προσφέρουμε τα δώρα της αγάπης μας στους εκεί φιλοξενουμένους και στην συνέχεια θα προσκυνήσουμε στην Ι.Μονή Αγίου Νικολάου Του Νέου Καμπιών Ορχομενού, όπου θα τελέσουμε την Εσπερινή Ακολουθία.

 

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΓΑΠΗΣ

                    Την Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010 το πρωί το Δ.Σ του ΕΝΟΡΙΑΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, θα επισκεφθούμε το Δρομοκαιτειο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής και θα προσφέρουμε στους εκεί νοσηλευομένους αγάπη και συμπάθεια καθώς και δώρα τα οποία μας πρότεινε η Δ/η του Νοσοκομείου.

         Επίσης μέσα στον Ιανουάριο θα επισκεφθούμε το Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Λιβαδειάς όπου θα επιδόσουμε χρηματικό ποσό ως συμμετοχή στην πολυδάπανη λειτουργία του και θα προσκυνήσουμε στην Ι.Μ Αγίου Νικολάου του Νέου Καμπιών Ορχομενού.

 

 

  

Η  ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ «ΕΝΟΡΙΑΚΟΥ
ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ»

 • ΚΥΡΙΑΚΗ 3-1-10 Αγίου Εφραίμ του Νεοφανούς     Προστάτου των έργων της Αγάπης της Ενορίας μας-  

                  Πανήγυρις Δεξιού Κλίτους του Ναού μας:

 Θ. Λειτουργία με αρτοκλασία-

Προσκύνηση τεμαχίου εκ του Ι.Λειψάνου του Αγίου. 

Δεξίωση στο  Ενοριακό Κέντρο μας.

 

Κατά την ακολουθία του Εσπερινού του Σαββάτου ώρα 5.00 μ.μ 2-1-09 θα γίνει η απονομή  των  Βραβείων  στους  νέους Φοιτητές 
της Ενορίας μας.

 

.........//.......... 

  ΙΕΡΟΣ  ΝΑΟΣ  ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΘΗΒΩΝ

«ΕΝΟΡΙΑΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ»

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας προσκαλούμε την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009 και ώρα 6.00 μ.μ στην Χριστουγεννιάτικη Φιλανθρωπική Εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Ενοριακό μας Κέντρο με σκοπό την ενίσχυση του Φιλανθρωπικού Έργου της Ενορίας μας με την ευκαιρία των Αγίων Ημερών. Κατά την Εκδήλωση θα γίνει κλήρωση Λαχειοφόρου αγοράς με τρία δώρα οικιακής χρήσεως.

Ευχαριστούμε θερμά για την αγάπη Σας.

 

Καλά Χριστούγεννα.

Το «ΕΝΟΡΙΑΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ»

 

 

Επίκαιρα κείμενα

DVD Πατήστε εδώ για να το δείτε

Επικοινωνία | Ο Ναός μας | Εκδόσεις
Copyright Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου του Νέου, με την υποστήριξη της e-RDA