Το να μετράς την αγάπη των άλλων είναι σαν να μετράς την εγωπάθειά σου. Μην μετράς…μόνο αγάπα, κι ας χάσεις στο μέτρημα. Αρχιμ. Παύλος ΠαπαδόπουλοςΙερές Ακολουθίες του μήνα
Αρχική » Δραστηριότητες » Προγραμματισμένες Δραστηριότητες

Η Ενορία μας απέστειλε σε όλα τα παιδιά που εισήχθησαν στα Α.Ε.Ι και Τ.Ε.Ι της Πατρίδος μας και που ανήκουν στην Ενοριακή μας Οικογένεια την πιο κάτω επιστολή  με σκοπό να  εκφράσει την χαρά της για την επίτευξη του στόχου τους.

Αγαπητό μου παιδί! 

Πολύ με  χαροποίησε η  ανακοίνωση των ονομάτων των εισακτέων στις Ανώτερες και Ανώτατες Σχολές της Πατρίδος μας διότι ανάμεσα στα ονόματα των υπολοίπων επιτυχόντων διέκρινα και το δικό σου.

Με πολύ αγάπη σε συγχαίρω για την επιτυχία σου, για τους κόπους, τις αγωνίες, τις προσπάθειες, τις υπομονές, την καρτερία, την επιμονή και την αποφασιστικότητα σου. Χωρίς αυτά και κυρίως χωρίς την πίστη και την ελπίδα στον Θεό ο άνθρωπος δεν μπορεί να πετύχει τους στόχους του.

Συγχαίρω τους γονείς σου, τους Καθηγητές σου και όλους όσοι στάθηκαν στο πλευρό σου και δικαιούνται να αισθάνονται χαρούμενοι για την πρόοδο σου και να μοιράζονται μαζί σου αυτές τις  όμορφες στιγμές.

Ο Χριστός μας που είναι η Πηγή της Σοφίας ,της Γνώσεως και παντός Αγαθού να σε ευλογεί, να αγιάζει τις σκέψεις σου, τις επιθυμίες σου, τις αποφάσεις σου, τις σπουδές σου και την ζωή σου ολόκληρη.

 

Θερμά συγχαρητήρια.

Σε ασπάζομαι με αγάπη.

 

π.Ευάγγελος

 

ΟΙ ΝΕΟΙ ΜΑΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ

 

Δέσποινα Βλάχου - Οικ.Επιστημών

Άγγελος Παναγάκος- Μηχανικών Πληροφορικής

Σύνθια-Χρυσούλα Παναγιωτοπούλου- Κοιν.Ανθρωπολογίας

Πολυξένη Σταμέλου- Φαρμακευτικής

Σοφία Τζουβελέκη- Πολιτικών Μηχανικών

Γεώργιος Πέρρος - Μηχανολόγων Μηχανικών

Επίκαιρα κείμενα

DVD Πατήστε εδώ για να το δείτε

Επικοινωνία | Ο Ναός μας | Εκδόσεις
Copyright Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου του Νέου, με την υποστήριξη της e-RDA