«Εάν, κατευθυνόμενος προς τον στόχο σου, θα σταματάς κάθε φορά, για να ρίξεις πέτρες σε κάθε σκύλο, που σε γαβγίζει, ποτέ δεν θα φτάσεις στον προορισμό σου» Φιόντορ ΝτοστογιέφσκιΙερές Ακολουθίες του μήνα
Αρχική » Δραστηριότητες » Προγραμματισμένες Δραστηριότητες

     Την Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 3.30 μ.μ η Ενορία μας θα πραγματοποιήσει Προσκυνηματική Επίσκεψη στον Ιερό Ναό Αγίου Θωμά Αμαρουσίου όπου θα χαιρετήσουμε το Λείψανο του Αποστόλου που φυλάσσεται εκεί .

    Αμέσως μετά θα μεταβούμε στο θέατρο «Βρετάνια»( Πανεπιστημίου 7, Αθήνα)όπου θα παρακολουθήσουμε την παράσταση« Ένας ήρωας με παντόφλες» η οποία βασίζεται στο σενάριο παλαιάς Ελληνικής ταινίας και συμμετέχουν γνωστοί ηθοποιοί.

    Η υπόθεση της παράστασης έχει σχέση με την σύγχρονη πραγματικότητα. Ο απόστρατος στρατηγός Δεκαβάλλας, που ζει φτωχικά αλλά τίμια, με τη γυναίκα του και την κόρη του, δέχεται την επίσκεψη του εξαδέλφου του, ο οποίος τον πληροφορεί ότι η πατρίδα, για να τον τιμήσει, αποφάσισε να αναγείρει τον ανδριάντα του, στην πλατεία μπροστά από το σπίτι του.

    Ο καλοκάγαθος «ήρωας» δε θα αργήσει να συνειδητοποιήσει πως η αιτία αυτής της κίνησης, δεν είναι παρά μια κομπίνα, για να τσεπώσουν οι «επιτήδειοι» κάποια εκατομμύρια από τον δημόσιο κορβανά.

www.elculture.gr/theater/iroas-me-pantoufles-928729#sthash.B92GNBb4.dpuf  

Επίκαιρα κείμενα

DVD Πατήστε εδώ για να το δείτε

Επικοινωνία | Ο Ναός μας | Εκδόσεις
Copyright Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου του Νέου, με την υποστήριξη της e-RDA