Μην πτοείσαι από το τι λένε οι άνθρωποι για σένα. Αυτός είναι ο διαβολικός φόβος. Συλλογίσου τι ο Θεός λέγει για σένα, τι οι Άγγελοι και οι Άγιοι λένε για σένα. Άγιος Ιωάννης της ΚροστάνδηςΙερές Ακολουθίες του μήνα
Αρχική » Ενοριακά Νέα

Την Κυριακη του Σπορέως 11 Οκτωβρίου 2015 το απόγευμα επισκεφθήκαμε την Ιερά Μονή Αγίων Πατέρων Σχιστού Περάματος η οποία ανήκει στην Ιερά Μητρόπολη Νικαίας. Στο Κατανυκτικό Καθολικό ο π.Ιωσήφ τέλεσε την ακολουθία του Εσπερινού ενώ ο π.Αθανάσιος μετέφερε σε όλους τις Ευχές του Αγίου Νικαίας καθώς και του Αγίου Καθηγουμένου και μας υποδέχθηκε με λόγους πνευματικούς. Αμέσως μετά προσφέρθηκε Μοναστηριακό κέρασμα.

Κατόπιν αναχωρήσαμε για τον Πειραιά όπου στον Ιερό Ενοριακό Ναό της Παναγίας της Μυρτιδιώτισσας αφού προσκυνήσαμε την θαυματουργό Της Εικόνα, στο Αρχονταρίκι του Ναού, ο Προιστάμενος π.Ηρακλής και ο εκ των Εφημερίων π.Χαράλαμπος μας καλοδέχθηκαν με λόγια αγάπης ενώ οι Κυρίες της Ενοριακής δράσεως μας φιλοξένησαν Αβραμιαίως.

Η επίσκεψη αυτή αποτέλεσε την ανταπόδοση της Ενορίας της Μυρτιδιώτισσας στην Ενορία μας . Υποσχεθήκαμε να κρατήσουμε ανοικτή την γέφυρα επικοινωνίας των δύο Ενοριών μας.

 


Επίκαιρα κείμενα

DVD Πατήστε εδώ για να το δείτε

Επικοινωνία | Ο Ναός μας | Εκδόσεις
Copyright Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου του Νέου, με την υποστήριξη της e-RDA