Μόνο δύο πράγματα δεν έχουν ποτέ το τέλος τους: το γαλάζιο του ουρανού και του Δημιουργού το Έλεος. Άννα Αχμάτοβα.



Ιερές Ακολουθίες του μήνα
Αρχική » Ενοριακά Νέα

Τελέσθηκε η από 25ετίας περίπου καθιερωμένη Αγρυπνία μας (η οποία ανήκει στον κύκλο των 10 Αγρυπνιων που τελούνται στον Ναό μας όλον χρονο )την Τρίτη 11 Αυγούστου 2026 το βράδυ για την Ιεροσολυμίτικης Παράδοσης Εορτή του ''Ευαγγελισμού της Κοιμήσεως'' της Παναγίας μας με την συμμετοχή παρά πολλών Θεοτοκόφιλων πιστών.
Η νυκτερινή Σύναξη άρχισε ουσιαστικά( αφού ο Εσπερινός είχε ψάλλει νωρίτερα) από τις 8.00 μ.μ με την ακολουθία της Μεταλήψεως,το Μικρό Απόδειπνο με τους Χαιρετισμούς,τον Μεγάλο Παρακλητικό Κανόνα,τον Όρθρο και κορυφώθηκε με την Θ.Λειτουργια όπου στο Άγιο Ποτήριο προσήλθαν σχεδόν ολοι οι εκκλησιαζομενοι για να μεταλάβουν,την αρτοκλασία και το κόλλυβο.
Στο τέλος αφού ευλογήθηκε η Τράπεζα προσφέρθηκε σε όλους ανεξαιρέτως το νηστίσιμο δείπνο και το γλύκισμα τα οποία προσέφερε ανώνυμος Κυρία και προετοίμασαν οι Κύριες του "Ενοριακού Ταμείου Αλληλεγγύης".





Επίκαιρα κείμενα

DVD Πατήστε εδώ για να το δείτε

Επικοινωνία | Ο Ναός μας | Εκδόσεις
Copyright Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου του Νέου, με την υποστήριξη της e-RDA